Sunday, October 11, 2009

jalan2 ke kuala kangsar

Setelah menjahanamkan blog aku hari tu,so aku dgn rajinnya berjaya mengubah blog ini kepada yg lbh baik.tp sayang sebab ada beberapa benda aku x save.tapi aku lbh sayang blog aku yg lama tuh yg bg aku paling best ar.haha.mana x nya aku duk edit lama tuh.wakaka.tapi xpelah.padan muka aku

semlm (sabtu),abg sepupu aku kawin.so kami beramai2 berangkat ke kuala kangsar.actually aku dan family xlah attend ms nikah cuma bermlm di sana.kat rumah rehat kuala kangsar.best!sbb biliknya beso dan dapat tido ngan mak!hehe.angah dan asya sila jgn jeles.haha

so pagi2 abah kejut ajak gi bfast.aku br je nak panjangkan tido.huhu.so berangkatlah kami gi sarapan (perlu ke cerita babak neh?).arif kuat makan tul.org sepinggan tp dia dua pinggan.takpelah.nak membesar katakan.hehe

pastu gi cari maklong kat kawasan buat sayong.fuh!smpi sana habis mak borong sayong smpi kena bebel ngan abah sbb lama sgt.hehe.aku ingatkan mak je yg sakan tapi makcik wati ngan makdo pun leh tahan.maklong je kureng.yelah..menantu org kuala kangsar.kalau nak order je.aku pun belikan utk cik abe.hehe.tapi bila ntah nak pos.tgklah tahap kerajinan ku nanti.hehe.

pastu balik semula ke hotel.abah ngan arif sambung tido.huhu.aku nak tido gak tapi pk nak bersiap x jdlah.biasalah pompuan kan.tgh2 pakai selendang abah tegur "jangoknya.."waaaa terus aku x jd pki selendang.nasib mak bw tudung putih aku.apa lg terus tukar.haha.malu ar abah tegur mcm tu.hehe
pastu smpilah kita ke babak iring pengantin.abg sepupuku pakai baju tema pink.waaa..pink tuh.aku sepatutnya bw bunga telur.tapi serius..bunga telurnya berat ya amat!pastu nak alas ngan apa org panggil tu.ala2 dulang tu.aku lupa lah plak.lain kalilah ingat.hehe.last2 aku pegang dulang tu je.pakcik aku merangkap bapa pengantin lelaki yg pegang.hehe.bikin malu ajer.hehe

simple but meriah.tu je yg dpt aku katakan.wp hujan turun dgn lebatnya..dalam kul 1,mak abah bertolak ke kampung.so aku balik ngan pakcik aku.so dalam kul 7 smpi dah.malas plak nak tulis pjg2.tgk gambar jerlah.daaa...


inilah biliknya.besar tau dan bilik airnya luas.tapi murah lagilah yg kat paka tu.170 3 bilik.mana nak dapat??

inilah pengantinnya.pink gitu!
model labu sayong.ahaks!






2 komen:

asyachumel said...

gedik gle
hahaha

cikida85 said...

asya dengki.wakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...