Monday, June 09, 2008

diet dan thai

salam..

today aku start diet balik.huhu.tersiksa fizikal dan mental aku.huhu.tapi nak slim balik punya pasal aku terpaksalah berkorban sikit.adoi.tulah..ms slim dulu xnak maintain pastu bila tgk gmbr muka kembang semcm dan suar pun dah kembali ketat,mulalah aku nak insaf.isk..isk...sedihnya.baju kurung aku yg dah longgar dulu dah ketat balik!so korg support lah haku k.hehe.kain 4 pasang yg aku beli pun aku nak jahit bila bdn aku dah slim balik.huhu.

sabtu malam lepas aku dan family gi makan bersama2.dah lama x kuar makan mcm ni.maklumlah bila makin besar masing2 makin bnyk urusan mcm belajarlah.yerlah semua dah jauh2 lbh2 lagi angah yg jd warga labuan yg tercinta.ahaks!kitorg gi restoran famous thai kat plaza shah alam seksyen 9.aku suka suasana restoran tu wp harga agak.....hehe

kitorg order mcm2 gak.meh aku ingat sikit2 kot.ikan kerapu masak stim,pastu special thai fried chicken,black pepper chicken,sayur apa ntah ngan cendawan,pastu paling penting tomyam dan sotong goreng tepung.aku suka tomyamnya.sedap wo!!!minum lak aku minum kelapa pandan.sedap gak ar.fuh!kekenyangan betul aku.malas nak citer.neh ada gmbr sikit..huhu



angah dan asya yg sgt kelaparan.tgk kacang pun jd geram.haha

taraa!!aku dan mak makan dengan jayanya.ahaks!

kekenyangan?hehe







1 komen:

game gambling online lottery said...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...