Tuesday, March 29, 2011

gift from him

salam..
so hepi today!
sbb my sweetheart hadiahkan baju,seluar dan beg
asalnya nak belikan blouse hitam
tapi mcm2 plak dia beli..thanks my dear

bila mula2 dia beli
dia ckp dia beli saiz 2 dan 3
aku pun terus buka almari dan check saiz blouse aku yg sama jenama
tgk2 saiz 4
aku mcm cuak gak kot2 kecik
pastu abg cakap muat tapi last2 dia terpsiko.hehehe
esoknya dia tukar balik..hehe plus beli handbag..hehe.bonus katanya..sabo jelah

so tadi amiklah barang tu.so sweet!!sbb buh dalam kotak bear.suka sgt kotak tu.sebab kalau letak atas almari ke x lah nampak mcm kotak simpanan sgt.hehe

so my comment:

blouse puprle saiz 2:
 haha..sgt muat and longgar k?nasib dia x beli saiz 4.kalau x aku rs gedabak giler mcm blouse hitam aku hari tu..

blouse hitam:
yg ni x try pun tau muat punya sbb yg ni lbh kurang pattern dgn baju lama.

blouse krim:
neh krim lah syg..bkn kuning.mcm blouse aku yg dulu.tapi blouse tu very sexy.haha..sbb tul2 ikut body.cari nahas je kan?hehe.er..neh sesuai pggl kemeja kot.pun sesuai.tapi kalau saiz 3 pun padan dah sbb ni longgar gak (mampus kena marah dgn abg.haha)

tshirt merah:
cantik!cuma satu je..sbb ada kolar.hehe..tapi suka lengannya..unik dan nampak lain.lehlah pki utk aktiviti koku ms praktikum nanti..

seluar:
mmmmm ni part plg sedih..ada dua seluar yg abg bg.saiz sama.tapi 1 je muat..satu lagi x lepas..arggggghh!!! dahlah mahal tu.teringat kata2 abg sblm hantar. dia ckp "kalau x muat xleh jd awek abg"..mmm aku tau nada gurau je..tapi sedihlah sbb nampak sgt aku ni x pandai jaga badan (saat tulis ni air mata dah bergenang...)maaf sayang...ida mmg x pandai sgt jaga badan..tapi ida pandai jaga hati abg kan?ida hargai semua pemberian abg dan ida sayang abg sebab diri abg dan bukan sebab hadiah2 ni..

tapi..
tetap sedih..
bila teringat...
kena gantung seluar ni.pastu berazam (plus usaha ye cikida) utk usaha pki gak seluar ni.doakan ida ye..amin

lupa!

skirt:
mcm skirt lama..cuma kainnya lbh ringan.thanks sayangku

beg:
my feveret brand..carlo rino.suka sbb shapenya.dh lama nak beg yg shape mcm ni.kemudian design utk org muda dan very sweet.thanks dear!!

thanks again my dear...

2 komen:

sha humaira said...

bestnye ida dapat hadiah...hihii....bahagia sangat kan...hehe

cikida85 said...

hihi..hepi!yg penting dia bg seikhlas hati mcm papa tasha gak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...