Monday, March 21, 2011

tangled

yeah!
finally..dapat gak tgk citer neh
haha..sgt ketinggalan kan?
pdhal ms waktu filem2 ni meletup
x ada plak nak tgk..huhu
nak tgk..cuma x sempat nak gi wayang

so cari punya cari jumpa gak citer neh!
sgt suka!!

my comment:
citer neh lain sikit..biasa citer2 mcm neh hero selamatkan heroinnya.mcm citer rapunzel yg asal kan?tapi ni lain sikit..heroin yg selamatkan hero.hehe
ida suka keberanian dia utk lihat dunia selepas 18thn berkurung dlm menara..
ingin melihat lantern yg selalu dilihatnya setiap kali besdaynya
siapa x punya impian kan?
and i love her long hair!
siap leh bergayut dgn rambut sendiri..siap leh ikat si hero yg ceroboh menara dia tu.kuat beno rambutnya.haha..



with a longgggggggggggggggggg hair

 unik lagi citer neh wp dia diculik wanita tua yg jd ibu angkat dia tu
tapi ibu angkat dia sgt loving k.dan x guna kekerasan nak amik hati dia
betul2 guna psikologi.so lain sikitlah citer neh
cuma ms last2 tulah sbb terdesak


watak lain yg aku suka watak max (si kuda)..haha..sgt berkarisma sbg kuda tentera istana.dan chameleon.sgt comei!!wp tiada dialog tapi reaksinya pun dh wat geli hati
max



chameleon yg comei!



apapun..cantik animasinya..x kaku sgt wp hanya kartun.mcm pergerakan manusia yg cukup cantik!!

apapun i love this story!!
hope disney kuar lbh bnyk citer gini

err..am i like a child?haha
aku suka citer fairy tales mcm nih sebab time serabut dgn keje2 "kedewasaan" ni so nak rehatkan diri dgn citer alam fantasi..well!leh buat sbg bhn berangan jap kan?hahaha

oklah time to continue my task!
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 komen:

sha humaira said...

suka benor ida krtun..hehe...best ke cete ni???

cikida85 said...

hehe..best2!
ida suka citer2 kartun neh
hehe
pengubat duka di hati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...